Föreviga dina minnen i bilen

Att ha en bil är ofta lika med att skapa nya minnen. Med en bil kan du åka nästan vart du vill och du kan skapa fantastiska minnen både själv och ihop med andra. Dock är det ju inte bara själva målet med resan som ska vara härlig och rolig. Utan själv bilresan dit är ju minst lika viktig.

Så för att få en härlig roadtrip till er destination, oavsett var ni har planerat att åka, bör ni försöka lägga in åtminstone ett par roligheter längs vägen. Åker ni flera stycken i samma bil är det såklart enklare att köra olika lekar och så vidare. Men det finns ändå en sak som du kan göra oavsett om du åker i bilen själv eller har med dig ett sällskap – nämligen fota.

Kameran i högsta hugg

För att göra en roadtrip roligare även på vägen till målet och hem är det bra att ha en kamera. Ta kort på vilka som sitter i bilen, kanske smygfota någon när den sover eller stanna på en rastplats och ta kort på den fantastiska utsikten. Om du kör bil ska du såklart inte ta kort samtidigt – men är ni fler i bilen kan någon annan ta kort och föreviga er road trip.

När ni eller du sen kommer hem från roadtripen är det lätt hänt att bilderna som har tagits bara ligger kvar i kameran eller mobilen. Det du kan göra då är att göra bilderna till affischer online. Då kan du sätta upp affischerna någonstans där det passar och bli påmind om hur härlig den där roadtripen var.