Eget tryck på kläder

Att trycka kläder är bra och kul av många anledningar. Man har kanske gamla tröjor som man behöver fräscha upp eller så vill man fixa lagtröjor som man kan ha på sig när man ska iväg och spela match? Oavsett vad så gäller det att använda bra material när man trycker för att trycket ska hålla så bra som möjligt när kläderna tvättas.

Det är enkelt att trycka hemma så länge man har rätt material. Det är därför onödigt att skicka in sina kläder för tryck eftersom det blir mycket dyrare än att göra det själv. Om man gör det hemma så har man dessutom lättare för att trycka precis som man vill och låta kreativiteten flöda. Det är snyggt att trycka på kläder som man använder på arbetsplatser för att tydligare visa att man är personal eller liknande. Det kan handla om t.ex. ett kafé eller ett hotell. Om man har tryckta kläder så känns även det minsta fiket mer seriöst och etablerat.

Om du målar dina egna motiv och tryck till kläderna så får du väldigt unika och personliga plagg i garderoben. Du kommer garanterat få många frågor om var du fått tag på dina kläder, och hur coolt är det inte då att kunna säga att man faktiskt tryckt de själv? Det är ett jättebra tillfälle för att få fram ett viktigt budskap eller någonting annat bra. Kanske en text med en påminnelse om någonting fint här i livet?